Bistro Menu

De keuken van onze Bistro is zoals de naam al doet vermoeden sterk Frans en Mediterraan georiënteerd, en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van biologische en duurzame producten. Onze keuken waarborgt een breed assortiment aan verse en lokale producten. Bijvoorbeeld biologische geitenkaas uit Zevenhuizen, paddenstoelen uit Grootegast, het Groninger Weiderund, spelt en ambachtelijk gebakken brood. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen producten. Heeft u onze Aduarder Abdijham al eens geproefd?

BISTRO MENU


Wisselend menu aan tafel verteld.

Het paradepaardje van de chef!

Met uitsluitend verse ingrediënten en veel lokale, duurzame producten

Proeverij van voorgerechten

Soep

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Petit dessert
Proeverij van drie nagerechten
of
Koffie of thee met lekkernijen 

Drie gangen menu 30.- soep/hoofdgerecht/dessert
Drie gangen menu 34.5 proeverij/hoofdgerecht/dessert
Vier gangen menu 42.5 proeverij/soep of tussengerecht/hoofdgerecht/dessert
Vijf gangen menu 47.5 proeverij/soep/tussengerecht/hoofdgerecht/dessert
Zes gangen menu 55.- proeverij/soep/tussengerecht/hoofdgerecht/kaas/dessert

Side dish: Frieten met Brandermayonaise à  3.5

Tussengerecht i.p.v. voorgerecht +2.5
Grand dessert (5) i.p.v. proeverij dessert (3) +3.-
Kaasplateau i.p.v. dessert +5.-

Wijnarrangement:  6.- per gang

Een ‘bob’ wijnarrangement is ook mogelijk. 

 

Wilt u liever zelf een keuze maken, dan hebben wij hieronder een kleine à la carte kaart voor u.

 

Voorgerechten & Tussengerechten

Proeverij van 3 voorgerechten van de chef 12.5

Lauwwarme salade van groene asperges met geroosterde geitenkaas,
walnoten en een bitterbal van truffelaardappel 12  *

Charcuterie van fijne vleeswaren en kazen uit diverse streken
gemarineerde olijven, brood en smeersel (vanaf 2 personen) 9.75 p.p.

Tomatenbouillon met crème van verse basilicum 5.5 *

Wisselende soep uit het seizoen 6.5  

 Tussengerecht Bistromenu (wisselend) 13.5

Hoofdgerechten

Verse ravioli’s met saus van gorgonzola en kastanjechampignons 19.5 *

Vis van de dag
Afhankelijk van het aanbod op de visafslag van Lauwersoog en Harlingen 26

Gegrilde entrecote van puur Groninger weiderund
kruidenboter - kastanjechampignons - verse frieten - Brander mayonaise 26

Hoofdgerecht Bistromenu 23

Side dish: Verse frieten met Brander mayonaise 3,5

 * Vegetarische gerechten of vegetarisch mogelijk

Nagerechten

Petit dessert

Proeverij van drie nagerechten 9.5

Grand dessert

Proeverij van vijf nagerechten  12

Kaas

Variatie van binnen- en buitenlandse kazen  12.5

 

Ter afsluiting

Koffie/thee met lekkernijen  3.5

Koffie/thee compleet met een likeur naar keuze  9

Amuse Menu

Speciaal voor de fijnproevers serveren wij een 8 gangen menu. De gerechtjes worden gepresenteerd volgens het klassieke menuschema.
Er wordt u een breed scala aan heerlijke smaken geboden. Desgewenst kunnen wij u een wijnarrangement schenken, zodat u de juiste wijn en spijs combinatie proeft.

Amusemenu 60.- per persoon
Inclusief wijnarrangement 85.- per persoon

Voorwaarden amusemenu:

  • Uitsluitend per tafel te bestellen
  • Setmenu
  • Op basis van reservering (min. 24 uur)
  • Uiterlijke reserveringstijd is 19.00 uur

Contact

  • 0594-528322
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wo-Za vanaf 11:00
Zo
nov t/m mrt gesloten *
apr t/m okt vanaf 13:00
Ma-Di gesloten *
* Op basis van reservering gaan we in overleg voor u open

Volg ons

facebook  twitter  linkedin