Diner
Koud voorgerecht:
Turfrikke Skinke (gerookte, friese ham), Edamame boontjes, feta en sinaasappel met mangocoulis. (Wijntip 9,11,19)
of Zalm met gemarineerde gember en radijstzatziki. (Wijntip 3,6,13)
of Terrine van knolselderij en zoete aardappel met een crème van truffel. (Wijntip 7,9,10)
Soepen: Groninger mosterdsoep met spek en bosui. (Wijntip 5,6)
of Soep van de chef.
Tussengerecht:
Buideltje van filodeeg en geitenkaas (of vegan met linzen en schorseneren) op gekaramelliseerde appel en hazelnoot. (Wijntip 5,7,12,13)
Hoofdgerechten:
Gestoofde fazantenbout met duivenborst en zuurkool. (Wijntip 2,8,9)
of Steak van de zijlende met dragon-peperjus. (Wijntip 14,16,17,20,21,22)
of Wisselend visgerecht.
of Pakketje van pompoen, oesterzwammen courgette. (Wijntip 2,3,8,9)
Desserts:
Kaassoorten. (Wijntip 14,22,25,26,27,28)
of Proeverij van heerlijke zoetigheden. (Wijntip 6,29)
Wij adviseren vanaf 3 gangen, voor kleine eters. U kiest zelf welke:
Van 3 gangen voor €39,50 (4 gangen: €44,50 / 5 gangen: €54,50) tot en met 6 gangen voor €64,50.
Bij ieder gerecht een passend glas wijn: Vanaf €6,00 per glas of €4,00 voor een half glas.