Diner

Koud voorgerecht:


Turfrikke Skinke (gerookte, friese ham), Edamame boontjes, feta en sinaasappel met mangocoulis. (Wijntip 9,11,19)
of

Zalm met gemarineerde gember en radijstzatziki. (Wijntip 3,6,13)
of

Terrine van knolselderij en zoete aardappel met een crème van truffel. (Wijntip 7,9,10)
Soepen:

Groninger mosterdsoep met spek en bosui. (Wijntip 5,6)
of

Soep van de chef.

Tussengerecht:


Buideltje van filodeeg en geitenkaas (of vegan met linzen en schorseneren) op gekaramelliseerde appel en hazelnoot. (Wijntip 5,7,12,13)

Hoofdgerechten:


Gestoofde fazantenbout met duivenborst en zuurkool. (Wijntip 2,8,9)
of

Steak van de zijlende met dragon-peperjus. (Wijntip 14,16,17,20,21,22)
of

Wisselend visgerecht.
of

Pakketje van pompoen, oesterzwammen courgette. (Wijntip 2,3,8,9)

Desserts:


Kaassoorten. (Wijntip 14,22,25,26,27,28)
of

Proeverij van heerlijke zoetigheden. (Wijntip 6,29)

Wij adviseren vanaf 3 gangen, voor kleine eters. U kiest zelf welke:

Van 3 gangen voor €39,50 (4 gangen: €44,50 / 5 gangen: €54,50) tot en met 6 gangen voor €64,50.

We steken al onze aandacht in het menu. We hebben dan ook geen à la carte menu, maar wij luisteren graag naar uw speciale wensen.
Bij ieder gerecht een passend glas wijn: Vanaf €6,00 per glas of €4,00 voor een half glas.
 

Iets te vieren?

Wij bieden u naast lunch en diner ook mogelijkheden voor recepties, bruiloften, huwelijksvoltrekkingen, catering, High tea’s, vergaderingen, wijnproeverijen en andere partijen. Vraag naar de mogelijkheden.
 

Historie

Bistro het oude raadhuis is gevestigd in het voormalig en karakteristiek gemeentehuis van Zuidhorn. Het pand, een replica van de oude Hoofdwacht in Groningen (1509-1945) is van 1915 tot in de jaren 90 het onderkomen geweest van burgemeesters, wethouders en andere ambtenaren.

Bestellen