Bistro Menu

De keuken van onze Bistro is zoals de naam al doet vermoeden sterk Frans en Mediterraan georiënteerd, en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van biologische en duurzame producten. Onze keuken waarborgt een breed assortiment aan verse en lokale producten. Bijvoorbeeld biologische geitenkaas uit Zevenhuizen, paddenstoelen uit Grootegast, het Groninger Weiderund, spelt en ambachtelijk gebakken brood. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen producten. Heeft u onze Aduarder Abdijham al eens geproefd?

BISTRO MENU


Wisselend menu aan tafel verteld.

Het paradepaardje van de chef!

Met uitsluitend verse ingrediënten en veel lokale, duurzame producten

Proeverij van voorgerechten

Soep

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Petit dessert
Proeverij van drie nagerechten
of
Koffie of thee met lekkernijen 

Drie gangen menu 30.- soep/hoofdgerecht/dessert
Drie gangen menu 34.5 proeverij/hoofdgerecht/dessert
Vier gangen menu 42.5 proeverij/soep of tussengerecht/hoofdgerecht/dessert
Vijf gangen menu 47.5 proeverij/soep/tussengerecht/hoofdgerecht/dessert
Zes gangen menu 55.- proeverij/soep/tussengerecht/hoofdgerecht/kaas/dessert

Side dish: Frieten met Brandermayonaise à  3.5

Tussengerecht i.p.v. voorgerecht +2.5
Grand dessert (5) i.p.v. proeverij dessert (3) +3.-
Kaasplateau i.p.v. dessert +5.-

Wijnarrangement:  6.- per gang

Een ‘bob’ wijnarrangement is ook mogelijk. 

 

Wilt u liever zelf een keuze maken, dan hebben wij hieronder een kleine à la carte kaart voor u.

 

Contact

  • 0594-528322
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wo-Za vanaf 11:00
Zo
nov t/m mrt gesloten *
apr t/m okt vanaf 13:00
Ma-Di gesloten *
* Op basis van reservering gaan we in overleg voor u open

Volg ons

facebook  twitter  linkedin