Bistro Menu

De keuken van onze Bistro is zoals de naam al doet vermoeden sterk Frans en Mediterraan georiënteerd, en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van biologische en duurzame producten. Onze keuken waarborgt een breed assortiment aan verse en lokale producten. Bijvoorbeeld biologische geitenkaas uit Zevenhuizen, paddenstoelen uit Grootegast, het Groninger Weiderund, spelt en ambachtelijk gebakken brood. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen producten. Heeft u onze Aduarder Abdijham al eens geproefd?

BISTRO MENU


Wisselend menu aan tafel verteld.

Het paradepaardje van de chef!

Met uitsluitend verse ingrediënten en veel lokale, duurzame producten

Proeverij van drie voorgerechten

Soep

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Petit dessert
Proeverij van drie nagerechten
of
Koffie of thee met lekkernijen 

3 gangen menu 30,00 soep/hoofdgerecht/dessert
3 gangen menu 34,50 proeverij/hoofdgerecht/dessert
4 gangen menu 42,50 proeverij/tussengerecht/hoofdgerecht/dessert
5 gangen menu 47,50 proeverij/soep/tussengerecht/hoofdgerecht/dessert
6 gangen menu 55,00 proeverij/soep/tussengerecht/hoofdgerecht/kaas/dessert

Side dish: Frieten met Brandermayonaise à  3,50

Tussengerecht i.p.v. voorgerecht +2,50
Grand dessert (5) i.p.v. proeverij dessert (3) +3,-
Kaasplateau i.p.v. dessert +5,-

Wijnarrangement:  6,- per glas

Een ‘bob’ wijnarrangement is ook mogelijk. 

 

Contact

  • 0594-528322
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wo-Za vanaf 11:00
Zo vanaf 13:00
Ma-Di gesloten

Volg ons

facebook  twitter  linkedin