Proeven, ruiken, zien en emotie. Laat je zintuigen spreken en geniet van de avond! Wij serveren een 3 gangen diner waarbij je 6 wijnen te proeven krijgt. Bij elk gerecht drink je een tweetal Oostenrijkse wijnen. Je proeft de ideale wijn en spijs combinatie en de verschillen tussen deze 2 wijnen. Jan Veldhoen van De Kelder van de Coningh zorgt deze avond wederom voor mooie en natuurlijk nieuwe wijnen. Jan importeert de wijnen zelf uit Oostenrijk. Hij weet dus alles van de wijnhuizen, de wijnmakers en de gunstige omgeving waar de druiven worden verbouwd om deze prachtige wijnen te maken. Samen vertellen wij over de combinaties met de gerechten. Tot dan! Aljo, Wanda en Jan.

Waar                        : Bistro het oude raadhuis, Zuidhorn

Wanneer                 : Donderdag 31 oktober 2019

Tijd                            : 18.30 uur ontvangst, 19.00 uur start proeverij

Prijs                           : € 32,50 per persoon (3 gangen diner+6 wijnen) 

Thema                      : Oostenrijk

Reserveren