Voor u ligt het nieuwe menu voor het komende seizoen.
Produkten uit onze streek, het meeste zelfgemaakt en met veel liefde verzorgd. Geniet!

Diner
Koud voorgerecht:

Turfrikke Skinke (Gerookte Friese ham), Edamame boontjes, feta en sinaasappel met mangocoulis. (Wijntip 9,11,19)
Of
Zalm met gemarineerde gember en radijstzatziki. (Wijntip 3,6,13)
Of
Terrine van knolselderij en zoete aardappel met een crème van truffel. (Wijntip 7,9,10)
Soepen:
Groninger mosterdsoep met spek en bosui. (Wijntip 5,6)
Of
Soep van de chef.
Tussengerecht:
Buideltje van filodeeg en geitenkaas (of vegan met linzen en schorseneren) op gekaramelliseerde appel en hazelnoot. (Wijntip 5,7,12,13)
Hoofdgerecht:
Gestoofde fazantenbout met duivenborst en zuurkool. (Wijntip 2,8,9)
Of
Steak van de zijlende met dragon-peperjus. (Wijntip 14,16,17,20,21,22)
Of
Wisselend visgerecht.
Of
Pakketje van pompoen, oesterzwam en courgette. (Wijntip 2,3,8,9)
Dessert:
Kaassoorten. (Wijntip 14,22,25,26,27,28)
Of
Proeverij van heerlijke zoetigheden. (Wijntip 6,29)

Wij adviseren vanaf 3 gangen, voor kleine eters. U kiest zelf welke:
Van 3 gangen voor €39,50 (4 gangen: €44,50 / 5 gangen: €54,50 ) tot en met 6 gangen voor €64,50.

We steken al onze aandacht in het menu. We hebben dan ook geen à la carte menu, maar wij luisteren graag naar uw speciale wensen.
Bij ieder gerecht een passend glas wijn:
Vanaf € 6,00 per glas of € 4,00 voor een half glas.

Wij prefereren een pin of contante betaling.
Per tafel wordt er één rekening gemaakt, betaling door
één persoon wordt dan ook zéér gewaardeerd!

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Bestellen