Trouwen

Oude tijden herleven! Het voormalig gemeentehuis van Zuidhorn is onder de naam Bistro het oude raadhuis weer een trouwlocatie. Wilt u gaan trouwen? En bent u opzoek naar een unieke locatie met een romantische ambiance? Kom dan eens langs en wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Bistro het oude raadhuis is gevestigd in het voormalig en karakteristiek gemeentehuis van Zuidhorn. Het pand, een replica van de oude Hoofdwacht in Groningen (1509-1945) is van 1915 tot in de jaren 90 het onderkomen geweest van burgemeesters, wethouders en andere ambtenaren.

Dit bijzondere dorpskasteeltje met prachtige authentieke elementen vormt een schitterend decor voor een onvergetelijke dag!

Ruimtes
Na de ceremonie zijn er diverse mogelijkheden voor een receptie of diner. Bistro het oude raadhuis beschikt over de Raadzaal, gelegen op de eerste verdieping van het pand, welke ruimte biedt voor 15 tot 120 personen. Wilt u met een groter gezelschap komen, dan kunt u ook gebruik maken van het restaurant en de Burgemeesterskamer. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons terras. Is uw gezelschap maar heel klein, dan kunt u ook trouwen in de Burgemeesterskamer.

Bruidstaart
Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. U kunt de bruidstaart combineren met koffie of thee, maar er kan ook geproost worden met een glas Champagne of Prosecco. Wij adviseren u graag over een gespecialiseerde banketbakker voor de taart.

Buffetten en diners
Een stijlvol diner, een feest, een receptie of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar uw eigen wens organiseren. Wij bieden u een ruime keuze in diners van hoge kwaliteit aan, maar ook buffetten voor een gevarieerd budget. Ieder bruidspaar heeft een eigen specifieke smaak, graag laten wij uw wensen op deze bijzondere dag uitkomen.

Bestellen